Szüksége van segítségre. Keressen minket. +385 1 6529-666 eurocom@eurocom.co.hu

Rólunk

Az Eurocom Kft 1992-ben alakult és iskolai, irodai termékek és reklám és ajándéktárgyak nagykereskedésével foglalkozik.

Központok és kirendeltségek

A központi iroda Zágrábban található a kirendeltégek pedig Rijeka, Osijek és Split városában működnek. Eurocom leányvállalatai lefedik Szlovénia, Bosznia Hercegoniva, Montenegró, Macedónia és Szerbia piacait.

Az Eurocom felismerte, hogy ez egy fontos terület a vállalat iparágába, a választék lefedi a teljes piacot, és együttműködik minden vezető hazai és külföldi nagy- és kiskereskedelmi lánccal

Felismerhető márka

Az Eurocom kínálatában megtalálható számos hírea márka: Casio, Fruit of the Loom, Anekke, Koh-i-noor, Milan, Pentel és Pigna.

Híres franchise-ok

A társaság tulajdonában vannak a következő franchise-ok: Disney, Marvel Star Wars, FC Barcelona és a Real Madrid, amelyek segítségével önállóan tervez, és gyárt kész termékeket.

Saját márkák

Eurocom sikeresen fejleszett saját márkákat, mint a Ethno Croatia, Street, Optima, College and Creative, és az általa kínált program, amely a kiváló minőséget és optimális árakat nyújt. Saját választéka folyamatosan bővül, gondosan figyelemmel kísérik a technológiai fejlődéseket és a piaci trendeket.

                                                        

 

Siker!

A folyamatos növekedéssel, az Eurocom szilárd pozícióját szerzett a piacon azáltal, hogy széles körű minőségi termékeket kínál. Piacvezető pozícióját az eredményes fiatal, professzionális és motivált munkatársaknak köszönheti, ami a jövőben még erősebb helyzetet biztosíthat a vállalat számára, figyelembevéve a nagyobb piaci részesedést korszerűsített szortimentet igazított egyedi ügyfelek igényeihez